Comments ( 3 )

  • Thank you so much for sharing and reminding us of so many sitting options.

  • Te rastline v ozadju… do nedavnega nisem vedel, kako pomembne so za nas!! Bolj kot se zadnje čase pogovarjam s športniki – tekmovalci (npr. veslači, judoisti, kolesarji), bolj iz njihovih besed razberem nekakšen skupni vzorec respiratornih težav. Resnično povem ti Robi, da vse bolj verjamem, da je nekaj narobe z zrakom, bodisi v naši Savinjski regiji bodisi na globalni ravni, in to imenujejo korona v izogib množičnim ustavnim tožbam.

    Tesno zaprti, dobro klimatizirani – ionizirani prostori s filtri za delce velikosti PM 2.5 so trenutno ena boljših rešitev – kadar človek ni v naravi – problem pa je, da v zaprtem prostoru precej hitro upade raven kisika, običajno se to zgodi v naslednjih 24 urah, pri skupinski fizični vadbi (npr. sobno kolo za vso družino) še prej, približno 2-3 ure. Prav tu pa se izkaže pomembna vloga rastlin, ki smo jih do nedavnega smatrali zgolj za okrasne ornamente, saj proizvajajo kisik.

    Verjamem, da so ti njegovi učinki na organizem poznani bolje od mene in bi morebiti jaz moral spraševati tebe glede tega.

en_USEnglish
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest Yoga tips, techniques and training

You have Successfully Subscribed!